NOG 3 WEKEN OM BEACHKORFBALTEAMS AAN TE MELDEN

Op zaterdag 02-07-2022 organiseert Nikantes een Beachkorfbaltoernooi voor senioren en jeugd op het Beachcourt van Nikantes op het sportcomplex Botreep 10, 3192 PD in Hoogvliet. In totaal kunnen wij 8 Beachkorfbalvelden uitleggen naast ons Beachterras en naast onze gezellige Bar Container. Een Beachkorfbalteam bestaat uit ongeveer 6 personen, 4 daarvan staan in het Beachveld. In principe met 2 heren en 2 dames, maar mocht dat een probleem zijn kan een heer ook voor dame spelen of andersom. De kosten zijn € 25.00 per team.

Na afloop kun je onbeperkt Friet en Snacks eten tussen 17.00-23.00 uur. De kosten hiervoor zijn € 10.00 per persoon. Graag bij aanmelding gelijk opgeven of je blijft eten of niet. Vanaf 20.00 uur treedt Coverband The Charts op, buiten bij mooi weer en binnen in de grote Stretchtent bij wat slechter weer.

Vanaf 23.00 tot 02.00 uur is er dan ook nog een Silent Disco.

Moe van dit alles? Je kunt ook lekker blijven slapen met een zelf meegenomen tentje. Geef bij je aanmelding aan of je blijft slapen en met hoeveel personen.

Kijk voor een impressie van de Coverband The Charts hier:
https://youtu.be/cg7ahsBlbIw

Meer informatie en om jouw Beachkorfbalteam aanmelden kan via de onderstaande link:
Geef je hier op voor het Beachkorfbal Toernooi van Nikantes uit Hoogvliet op zaterdag 02-07-2022 – Sportvereniging Nikantes

Bekijk ook de video van 1 van de vorige Botreep Beachkorfbaltoernooien van Nikantes. Op www.nikantes.nl lees je ook meer informatie over Nikantes.