Trainingstijden

Het bestuur van Nikantes heeft besloten in navolging van de landelijke berichtgeving om alle korfbal en Jeu de Boules activiteiten, inclusief alle neven activiteiten, te laten vervallen in verband met het Corona virus tot en met zondag 31-05-2020. In principe starten we weer met alles met ingang van maandag 01-06-2020 (2e Pinksterdag) tenzij de overheid, RIVM en het KNKV voor 01-06-2020 anders besluiten.

Hierboven staan de trainingstijden en de leeftijden van alle teams. Lijkt korfbal jou een leuke sport en wil je een keer meetrainen met één van de Nikantes teams? Dat kan! De eerste 4x zijn helemaal gratis zodat je kunt kijken of korfbal echt iets voor jou is. Neem contact op met:

Enrico Stout
06-10747638
enrico.stout@upcmail.nl
Wij zorgen dan dat je bij een team kunt meetrainen van je eigen leeftijd en niveau.
Vergeet natuurlijk je sportkleding niet! Tot snel!
 
Trainingstijden kunnen soms wijzigen als er bijvoorbeeld een inhaalwedstrijd is etc
De wekelijkse actuele trainingstijden, staan altijd op de openingspagina van de site.
 
Als je een keer niet kunt komen trainen, geef dit dan even (tijdig) door aan je trainer.

Wat doen we als het slecht weer is?

Als het slecht weer is, bepaalt de trainer/trainers zelf of de training wel of niet doorgaat. Als een training wordt afgelast in verband met slecht weer dan geven de trainers dit door aan de ouders/spelers bij voorkeur via de groeps Whatsapp die veel teams inmiddels hebben. Ook licht de trainer Nel in. Nel is ook via Whatsapp bereikbaar. Het telefoonnummer van Nel is: 06-42977660.

Als er zaaltrainingen uitvallen, dan dit aub zo spoedig mogelijk doorgeven aan Enrico via mail enrico.stout@upcmail.nl of telefonisch 06-10747638 in verband met het terug geven van de uren.

Of wedstrijden wel of niet doorgaan, wordt bepaald door de scheidsrechter.

Wat zijn de leeftijden van kinderen per team?

Leeftijd
6 t/m 8 jaar
8 t/m 10 jaar
10 t/m 12 jaar
12 t/m 14 jaar
14 t/m 16 jaar
16 t/m 18 jaar

Team
F
E
D
C
B
A