Geef je hier op voor het Beachkorfbal Toernooi van Nikantes uit Hoogvliet op zaterdag 02-07-2022

Informatie

Op zaterdag 02-07-2022 organiseert korfbalvereniging Nikantes uit Hoogvliet voor de vierde keer een Beachkorfbal Toernooi. Op het sportcomplex Botreep 10 van kv Nikantes is in 2017 een multifunctioneel permanent Beachcourt aangelegd van 55 bij 45 meter waar ruimte is voor maximaal 8 Beachkorfbalvelden. Kortom, ruimte genoeg voor een leuk en spetterend Beachkorfbaltoernooi voor jong en oud! Ook is er een gezellig ingericht betegeld Beachterras met picknicktafels en een Buiten Bar aanwezig.

Geef je snel op. Vol = vol.

Je kunt je per team inschrijven voor het Nikantes Beachkorfbal Toernooi door het onderstaande formulier in te vullen. Als je nu nog niet weet of je blijft eten, kun je dit ook later per mail doorgeven voor 25-06-2022. Graag wel nu alvast je team(s) opgeven.

Komen jullie van ver? Je kunt ook vrijdagavond al komen en dan overnachten van vrijdag op zaterdag. Je kunt dan uitgerust aan het Beachkorfbaltoernooi beginnen. Daarnaast kun je ook van zaterdag op zondag blijven overnachten. 

Hou er wel rekening mee dat als je met een tent komt, er maximaal 10 personen in 1 tent mogen in verband met de brandweervoorschriften. Kinderen onder de 18 jaar mogen ook overnachten onder begeleiding van een ouder. Zondagochtend ruimen we de boel op en kunnen we weer huiswaarts gaan.


Programma

We beginnen in de ochtend om 11.00 uur met de wedstrijden voor de jeugd en senioren.

Na de prijsuitreiking rond 17.00 uur starten we dan om 18.00 uur met het eten. Er is dan een Food Truck aanwezig voor de deelnemers (vantevoren voor opgeven). Aansluitend is er een feest in een grote gezellige tent, met live muziek van een coverband tot 23.00 uur.

Vanaf 23.00 uur steken we de vuurkorf aan om na te chillen op het betegelde Beachterras en kun je nog doorfeesten met de Silent Disco tot maximaal 02.00 uur.

Opgeven kan door het invullen van het onderstaande online inschrijfformulier.

Per opgegeven team dien je 1 scheidsrechter te regelen. Wedstrijden om te fluiten zullen op teamnaam worden aangewezen. Je dient zelf te zorgen voor een scheidsrechter.

Voor kinderen zijn er diverse leuke attracties aanwezig.


Kosten

De kosten zijn € 25.00 per team (kosten avondeten niet inbegrepen).

Een team dient te bestaan uit ongeveer 6 personen.

Je hoeft geen lid te zijn van een korfbalvereniging om deel te nemen aan het Beachkorfbal Toernooi. Ook oud korfballers, of vriendenteams etc, kunnen meedoen aan het Event. Je moet je dan wel even opgeven met een zelf gekozen teamnaam.

De kosten voor het avondeten zijn € 10.00 per persoon.

Als je je aanmeldt, graag gelijk aangeven of je wel of niet blijft eten en met hoeveel personen.

Wij sturen een betalingsverzoek naar je email adres dat je hebt opgegeven binnen 1 week na aanmelding. Je aanmelding is pas definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Wil je jezelf opgeven als scheidsrechter? Gebruik dan het formulier voor scheidsrechters op deze pagina: https://forms.gle/rPesGAAn3eqekdtM8

Bekijk meer foto’s op: https://fotos.nikantes.nl/#share?id=8905b55c-fc06-47ee-980e-71840f332a28