Afmelden voor wedstrijden

Afmelden voor wedstrijden. Bij wie moet je zijn?

Korfbal is een teamsport waarmee je altijd met een compleet team wilt spelen. Als je een keer niet kan spelen moet je je afschrijven zodat wij voor vervanging kunnen zorgen. Schrijf dan ook TIJDIG af. Doe dit dan uiterlijk donderdag voor 16.00 uur, voor de eerst volgende speelzaterdag, zodat wij voldoende tijd hebben om iets te kunnen regelen. Mocht je al eerder weten dat je niet aanwezig kunt zijn, laat dit dan direct even weten. Alvast bedankt.

De jeugdspelers van de B, C, D, E en F jeugd kunnen zich afmelden bij hun eigen trainer.

De senioren moeten zich afmelden bij de aanvoerder. Je kunt het ook in de groepsapp zetten en via Sportlink je beschikbaarheid opgeven.

Als je een keer niet kunt komen trainen, geef dit dan even (tijdig) door aan je trainer. Dan kan hij/zij de training aanpassen.

Vervoer bij uitwedstrijden

Wij raden aan om ploegen die zaterdags een uitwedstrijd spelen donderdags voorafgaande aan de wedstrijd bij elkaar na te gaan hoe het zit met vervoer. Dit kan op de training en/of ook via de groepswhatsapp die alle teams hebben. Het regelen van het vervoer is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de ouders en de coaches.