Sinterklaas opgave formulier

Op vrijdag 30-11-2018 hopen we natuurlijk dat Sinterklaas en zijn zwarte Pieten ook weer korfbalvereniging Nikantes zullen vereren met een bezoekje. Hopelijk hebben zij ook dit jaar weer wat lekkers bij zich en natuurlijk mooie cadeaus voor alle kinderen.

Je kunt je nu opgeven voor het Nikantes Sinterklaasfeest. Opgeven kan tot en met woensdag 28-11-2018 door het invullen van het opgave formulier. Alleen de Kangoeroes, F, E kinderen en kinderen van ouders van senior leden hoeven zich op te geven.

Het Sinterklaasfeest is bedoeld voor de Kangoeroes, F en E kinderen. Deelname is voor hen gratis.

​Broertjes, zusjes, kinderen van (senior)leden, vriendjes en vriendinnetjes etc zijn natuurlijk ook van harte welkom (graag wel vantevoren opgeven, de kosten zijn voor hen € 5.00 pp).

Graag aanwezig om 18.00 uur. De Sint zal rond 18.30 uur arriveren.

De kinderen van de D, C, B en de A worden verwacht vanaf 20.00 uur voor Surprises. Graag vantevoren opgeven of je komt. Opgeven daarvoor kan eerdaags via een bericht dat nog verspreid zal worden binnen de groepsapps van de jeugdteams.

Graag per kind 1 formulier invullen (geldt dus alleen voor Kangoeroes, F en E kinderen en broertjes/zusjes, kinderen van seniorleden).