Sinterklaas opgave formulier

SINT DRIVE IN
Vrijdag 27-11-2020 om 18.30 uur
Voor F, Kangoeroes en broertjes en zusjes en kinderen van (senior)leden

Door Corona is dit hele jaar niet verlopen zoals we zouden willen. Er zijn veel dingen helaas niet doorgegaan. Maar dat weerhoudt Sint en zijn Pieten er niet van om toch de kinderen een leuk cadeau te geven!  Dit jaar doen we het alleen anders dan normaal en wel via een drive in. Dit houdt in dat de kinderen met de auto langs de Sint rijden, een klein praatje houden en een leuk cadeau krijgen van de Piet.

Dit zal gaan gebeuren op vrijdagavond 27-11-2020 vanaf 18.30 uur buiten op de Botreep.

Graag willen wij u vragen om via de Dobber (weg manage) te komen, dan wordt u bij de splitsing met de Botreep gestopt om vervolgens auto voor auto langs de Sint op het parkeerterrein op de Botreep te rijden en via de Botreep weer naar huis te gaan. Sint en zijn Pieten hebben er in ieder geval weer heel veel zin in, zien wij jullie daar?

De Sint Drive in is bedoeld voor alle kinderen van de F, de Kangoeroes en ook hun jongere broertjes en zusjes. Ook (jonge) kinderen van (senior)leden nodigen wij van harte uit om langs te komen op de Sint Drive in. Graag wel vantevoren opgeven via het online inschrijfformulier dat je kunt vinden op de site van Nikantes. Deelname is geheel gratis voor iedereen. Opgeven is wel een verplichting zodat de inpakPieten weten voor wie er een pakje ingepakt moet worden.

Opgeven kan tot en met dinsdag 24-11-2020.