Sinterklaas opgave formulier

SINT DRIVE IN     Vrijdag 26-11-2021 om 18.30 uur

Voor de E1, F1, Kangoeroes en broertjes en zusjes en kinderen van (senior)leden

De Drive In beviel de Sint vorig jaar heel erg goed. Dit jaar doen we dan ook wederom een Drive In met de Sint. Dit houdt in dat de kinderen met de auto naar de Botreep komen en langs de Sint gaan die op de parkeerplaats in een tent de kinderen en ouders ontvangt, een klein praatje houdt en vervolgens krijgen de kinderen een leuk cadeau van de Piet.

Dit zal gaan gebeuren op vrijdagavond 26-11-2021 vanaf 18.30 uur buiten op de Botreep.

Graag willen wij u vragen om via de Dobber (weg manage) te komen, dan wordt u bij de splitsing met de Botreep gestopt om vervolgens auto voor auto langs de Sint op het parkeerterrein op de Botreep te rijden en via de Botreep weer naar huis te gaan. Sint en zijn Pieten hebben er in ieder geval weer heel veel zin in, zien wij jullie daar?

De Sint Drive in is bedoeld voor alle kinderen van de E, F, de Kangoeroes en ook hun jongere broertjes en zusjes. Ook (jonge) kinderen van (senior)leden nodigen wij van harte uit om langs te komen op de Sint Drive in. Graag wel vantevoren opgeven via het onderstaande online inschrijfformulier. Graag 1 formulier per kind invullen. Deelname is geheel gratis voor iedereen. Opgeven is wel een verplichting zodat de inpakPieten weten voor wie er een pakje ingepakt moet worden. Als er ook oudere kinderen in de auto zitten (bijv ouder broertje/zusje uit een hoger gelegen team, horen wij dat ook graag even, dan kan de Sint daar eventueel ook nog rekening mee houden).

Opgeven kan tot en met dinsdag 23-11-2021.