Nikantes start samenwerkingsverband met Van Luijk Fysiotherapie

Nikantes is een samenwerkingsverband aangegaan met beginnend fysiotherapeut Denise van Luijk, gevestigd in Hoogvliet op de Nieuwe Langeweg 59 (bij Free Fitness op de Gadering naast Grando keukens). Denise is een familielid van Jans van Luijk, 1 van de oprichters van kv ‘t Waterschip in 1948. In 1996 zijn ‘kv t Waterschip en kv Hoogvliet gefuseerd tot het huidige kv Nikantes.

Bij Van Luijk Fysiotherapie wordt de klacht behandeld middels een persoonlijke en doelgerichte aanpak, maar er wordt ook met zorg gekeken naar de oorzaak van de klacht om lange termijn herstel te waarborgen. Het gaat bij ons om de mens achter de klacht.

Van Luijk Fysiotherapie staat voor de beste mogelijke zorg op fysiotherapeutisch gebied. De fysiotherapeute heeft zich gespecialiseerd in rugklachten, nekklachten, knieklachten, artose, hoofdpijnklachten, RSI.

De therapievormen die Van Luijk Fysiotherapie aanbiedt naast fysiotherapie zijn: Easy Taping, Sport – en ontspanningsmassage en Medisch Fitness. Indien u niet in staat bent om langs de praktijk te komen, kan er ook aan huis behandeld worden. Mocht u een afspraak willen maken of een vraag willen stellen, neemt u dan contact met ons op: 06-117 407 64.

De fysiotherapeute
Ik ben Denise van Luijk, in 2011 afgestudeerd aan de Internationale Hogeschool Thim van der Laan te Nieuwegein. De afgelopen 20 jaar heb ik op hoog niveau gevoetbald en gekeept. In de wintermaanden geef ik Ski lessen in Oostenrijk en ben ik ook zeer bekwaam om mensen al dan niet fit, (weer) Ski fit te maken. In beide sporten komen natuurlijk de meeste blessures voor, en hier is dan ook mijn fascinatie geboren om mensen weer zo goed mogelijk te been te krijgen, sporter of niet-sporter, jong of oud. Na geruime tijd en werkervaring in verschillende fysiotherapie praktijken heb ik besloten om in december 2016 voor mezelf te beginnen.

Wat Kan ik voor U betekenen?
Fysiotherapie:
U wenst herstel van een blessure of lichamelijke klachten. We gaan op zoek naar de oorzaak van de klacht de aanpakken. Uiteraard mag u eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar dat is niet meer noodzakelijk. U mag namelijk direct een afspraak maken bij ons.

Medisch Fitness:
U bent (bijna) hersteld en wilt u trainen om fit te worden en te blijven onder toezicht van een fysiotherapeute. Van Luijk Fysiotherapie biedt namelijk ook trainingen op maat aan, waarbij getraind wordt in kleine groepen.

Sport- en ontspanningsmassage:
U wilt juist blessures en klachten voorkomen. Laat daarom tijdig uw spieren masseren om opgelopen spanningen en verkrampingen te “ontladen”. Een ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de functie en de stofwisseling van de spieren. Hierdoor voel je je na de massage weer fit en je spieren zijn weer soepel. De massage helpt stress te verminderen en het vergroot de mate van bewegelijkheid.

Contactinformatie
Van Luijk Fysiotherapie is gevestigd op Nieuwe Langeweg 59, 3194 DC Hoogvliet.
Voor het maken van afspraken kunt u bij voorkeur bellen naar 06-117 407 64 of mailen naar van vanluijkfysiotherapie.nl

Het kan voorkomen dat ik niet kan opnemen, omdat ik bezig ben met een behandeling of training. Wanneer u hier uw gegevens invult kan ik ook contact met u opnemen.

Behandelplan
Aan de hand van een eerste screening zal ik samen met u het behandelplan doornemen.

Wenst u direct een afspraak te maken, bel dan 06-117 407 64 of mail naar info@vanluijkfysiotherapie.nl

Tijdens onderstaande openingstijden zijn afspraken mogelijk; indien u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, kan ook thuis behandeld worden.
Maandag           08.00-21.00 uur
Dinsdag            08.00-15.00 uur
Woensdag        08.00-21.00 uur
Vrijdag               08.00-12.30 uur

Kijk voor meer informatie ook op http://vanluijkfysiotherapie.nl/