Vriendenloterij

Speel mee in de Vrienden Loterij voor Nikantes en natuurlijk voor jezelf!

Als je mee wilt doen in de Vrienden Loterij, levert dit Nikantes direct en gegarandeerd geld op! Een lot kost € 14,50 per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar. De inleg voor elk lot wordt aan het eind van iedere maand van je rekening afgeschreven voor de volgende speelronde.

De helft van je inleg gaat rechtstreeks de clubkas in! Nikantes krijgt per kwartaal dit uitbetaald van de Vrienden Loterijj!! Iedere week maak je kans op meer dan 30.000 prijzen. Dit zijn prijzen als fietsen, auto’s, LCD-tv’s, maar ook geldprijzen die op kunnen lopen tot € 100.000,00. Prijzen worden automatisch op je rekening gestort of thuis bezorgd! Opzeggen kan schriftelijk op ieder gewenst moment. De Vrienden Loterij hanteert geen opzegtermijn. Kijk voor meer informatie op www.vriendenloterij.nl

Speel je al mee met de Vrienden Loterij? Kijk dan of deze gekoppeld is aan Nikantes. Dit staat vermeld op je bankafschrift. Je kunt dit kosteloos om laten zetten en je lot koppelen aan Nikantes. Je kunt dit heel eenvoudig omzetten door te bellen naar de Klantenservice van de Vriendenloterij: 088-0201020. Bij de eerstvolgende bankafschrijving zie je dan dat je speelt op naam van kv Nikantes. Naast je lot nummer staat dan: U steunt kv Nikantes.

Klik op de onderstaande button en je kunt jezelf gelijk online aanmelden voor de Vrienden Loterij. Alvast bedankt voor je steun aan Nikantes.