Beachteams opgeven kan tot en met zaterdag 21-08-2021

Op vrijdagavond 03-09-2021 organiseert Nikantes in het kader van haar 25-jarige bestaan en opening van de overkapping, een sportief Beachtoernooi voor bewoners uit Hoogvliet en directe omgeving. Het Botreep Beach Event vindt plaats op het Beachcourt dat zich op de Botreep bevind. Nikantes beschikt hierdoor over 2 Beachvoetbalvelden, 2 Beachvolleybalvelden en 2 Beachkorfbalvelden. Ook is er een gezellig ingericht beachterras met picknicktafels en een Bar Container aanwezig.

Teams van bedrijven, verenigingen, stichtingen, familie en vrienden groepen uit Hoogvliet en directe omgeving kunnen zich hiervoor opgeven tot en met zaterdag 21-08-2021. Inmiddels zijn er al 16 deelnemende teams van bedrijven en van diverse verenigingen en familie en vriendengroepen uit Hoogvliet en directe omgeving die mee doen aan dit gezellige Beach toernooi.

Stel een team samen van 5 tot 8 personen. Je gaat dan tegen andere deelnemende Beachteams Beachvolleyballen, Beachvoetballen en Beachkorfballen. Uiteraard is er een spetterende Botreep Beach Bokaal 2021 te winnen voor het beste Beachteam.

De kosten zijn € 75.00 per team. Je krijgt dan eten voor 8 personen van de Saté Food Truck die dan aanwezig zal zijn. Het is ook mogelijk om voor extra personen eten te bestellen zodat ook toeschouwers mee kunnen genieten van het Beachtoernooi. Doe dit wel gelijk bij je aanmelding.

Uiteraard is er ook gezellige Beachmuziek en voor de kinderen is er een luchtkussen aanwezig.

De dan geldende Corona maatregelen worden vanzelfsprekend in acht genomen.

Opgeven kan via de site van Nikantes: www.nikantes.nl

Of klik op de onderstaande link om rechtstreeks naar het digitale inschrijfformulier te gaan en om alle informatie nog even rustig na te lezen:

Komen jullie ook naar het Botreep Beach Event van vrijdag 03-09-2021? – Sportvereniging Nikantes