Komen jullie ook naar het Botreep Beach Event van vrijdag 03-09-2021?

Programma Botreep Beach Event vrijdag 03-09-2021

Zorg voor een team van minimaal 5 tot 8 personen bestaande uit collega’s, vrienden, familie of bekenden. Iedereen kan meedoen! Je wordt met je team ingedeeld en zult afwisselend Beachvoetballen, Beachkorfballen en Beachvolleyballen.

17.30 uur Welkom
Vanaf 17.30 uur is het terrein open en ben je van harte welkom met je team.
Er is gezellige Beachmuziek en de Bar bij het Beachcourt met gezellige picknicktafels en parasols is open.
Ook is er een Sate Food Truck bij het Beachcourt voor de inwendige mens.
Je kan je melden bij het wedstrijd secretariaat.
Je hoort dan tegen welke andere teams je speelt.
Muntjes kunnen gekocht worden op het Beachcourt (alleen pinnen).
Deelnemers kunnen zich omkleden in de kleedkamers van Nikantes en na afloop kun je uiteraard nog douchen.
Bij slecht weer kan je toch droog zitten in de Jeu de Boules hal naast het Beachcourt.

19.00 uur Start
Start Botreep Beach Event op het beachcourt.
De wedstrijden duren ongeveer 10 minuten.

21.30 uur Prijsuitreiking
Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Er is gezellige muziek aanwezig en je kunt rustig chillen op het Beachcourt. We blijven open zolang het gezellig is! Komen jullie ook gezellig meedoen bij het Botreep Beach Event?

Kan je ook langskomen zonder deel te nemen aan de wedstrijden?
Ja dat kan. Uiteraard kan je ook gezellig langskomen om alleen te kijken en te netwerken. Ook partners en kinderen zijn van harte welkom om de ploegen aan te moedigen.

Je kunt ook op eigen gelegenheid Jeu de Boulen op de grintbanen direct naast het Beachcourt. Hiervoor hoef je je niet vantevoren op te geven. Nikantes zorgt voor voldoende Jeu de Boules ballen.

De kosten zijn € 75.00 per team. Hierin is inbegrepen het eten voor maximaal 8 personen bij de Sate Food Truck op het Beach Court.
Wil je voor meer personen eten bestellen, dan is dat ook mogelijk. Stuur dan een aparte mail naar beachevent@nikantes.nl. Je betaalt dan € 10,00 per persoon extra.

Ook losse verkoop van etensbonnen zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor toeschouwers. Stuur een mail voor vrijdag 20-08-2021 naar beachevent@nikantes.nl als je gegarandeerd wilt zijn om mee te kunnen eten. Losse verkoop van etensbonnen op de avond zelf is beperkt mogelijk. Dus wil je gegarandeerd zijn van eten, laat ons dit dan tijdig weten.

Het Botreep Beach Event gaat door bij minimaal 4 teams en maximaal 36 teams. Teams kunnen samengesteld worden door bedrijven, verenigingen, stichtingen, instellingen of groepen uit Hoogvliet en directe omgeving. Iedereen kan dus meedoen aan het Botreep Beach Event.

Wees snel. Vol = Vol.

Nikantes organiseert het Botreep Beach Event in het kader van het 25 jarige bestaan van Nikantes en in het kader van de ingebruikname van de Terrasoverkapping bij de kantine.

Uiteraard zullen wij de dan geldende Corona maatregelen in acht nemen.

Na opgave ontvang je van ons een betalingsverzoek op je emailadres dat je hebt opgegeven. Jullie deelname is pas officieel nadat wij de betaling ontvangen hebben. Als je liever betaalt op basis van een factuur is dat natuurlijk ook mogelijk.

Vul hieronder je gegevens in om 1 of meerdere teams op te geven.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar beachevent@nikantes.nl