Trimgroep van Nikantes viert 45-jarige bestaan in Hoogvliet

Op woensdag 03-04-2013 vierde de trimgroep van Nikantes haar 45-jarig bestaan in Hoogvliet. De trimgroep van Riet de Bruin is in 1968 opgericht bij vv Animo aan de Herikweg, toen met 3 personen. Toen deze uiteenviel is de trimclub in de jaren 80 verhuist naar de Toscalaan, de toenmalige locatie van kv ‘t Waterschip. Vanaf 1996 maakt de trimgroep onderdeel uit van Nikantes. Intussen is de groep behoorlijk uitgebreid en nog steeds mogen er nieuwe leden bij komen. De leeftijden varieren tussen de 30 en de 80 jaar en op dit moment lopen er 6 mannen en 22 vrouwen mee, wat altijd gezellig is. De meeste mensen komen uit Poortugaal, Hellevoetsluis, Rotterdam en Oud-Beijerland. De meeste komen om de sportieve sfeer en na afloop wordt er altijd koffie en thee gedronken in de kantine van Nikantes, waar wij intussen de gastvrijheid genieten en we hebben het tijdens dit samenkomen over het wereldnieuws en natuurlijk wordt er veel gelachen.

Riet heeft nog steeds de leiding en als zij niet kan, stuurt zij haar man Dirk op de groep af. Alleen is hij ietsje strenger voor de dames en heren. “Je komt tenslotte om te lopen”, volgens een van de oudste leden. Nieuwe trimmers zijn natuurlijk van harte welkom op ons clubuur, iedere woensdagmorgen om 09.00 uur, weer of geen weer. Wij zijn de gezelligste club van Hoogvliet, iedere oefening doen wij met veel plezier, waarin vooral veel gelachen wordt.

Meer informatie bij Riet en Dirk de Bruin. Bel dan nummer 010-4381434 of kom naar het clubuur in de kantine van Nikantes, Botreep, Zalmplaat te Hoogvliet.

Uit handen van de portefeuillehouder Sport Ingeborg Hoogveld ontving mevrouw de Bruin op woensdag 03-04-2013 een presentje voor het 45-jarige bestaan van de trimpgroep in Hoogvliet. De trimgroep kan eerdaags ook gebruik maken van de nieuwe trimbaan die aangelegd wordt bij de Rietvoorn in Hoogvliet en in 2013 klaar zal zijn.

De trimgroep zal per 01-05-2013 worden opgeheven wegens het steeds ouder worden van de trimleiders en van van de deelnemers.