Stuur een mail naar info@sportbedrijfrotterdam.nl om kantine in de Campus open te houden!

Geen kantine meer in de Campus!
De huurders in de Campus hebben van het Sportbedrijf Rotterdam te horen gekregen dat met ingang van 08-10-2018 de kantine in de Campus (in de sporthal) niet meer open zal zijn op doordeweekse avonden. Nu maken lang niet alle huurders (veel) gebruik van de kantine, maar met name voor de zaalsporten (korfbal, handbal en voetbal) is dit een groot gemis als zij straks weer de zaal in gaan om te sporten. De kantine zal wel open gaan bij evenementen en op wedstrijddagen. Overigens bestaat er een kans dat het zelfs bij evenementen en op wedstrijddagen dicht gaat. Verder staat de horecavoorziening in het MFC Boomgaardshoek zelfs ook nog ter discussie. De Hoogvlietse zaalsportverenigingen Nikantes en ETC zijn niet blij met deze ontwikkeling omdat zij op doordeweekse avonden trainen in de Campus van november tot en met maart. Straks kunnen vrijwilligers (trainers van de jeugd, ouderen en van de gehandicapten) geen bakkie koffie/thee meer nuttigen. Ook kan er dus na een training niets meer gedronken worden door spelers, trainers en andere belangstellenden. De gemeente Rotterdam heeft sporten hoog in het vaandel staan maar door deze maatregel wordt het sporten, in het toch al zeer onaantrekkelijke Campus gebouw, nog onaantrekkelijker gemaakt. Vind jij het ook een slechte ontwikkeling dat de kantine in de Campus op doordeweekse avonden niet meer open is voor de Hoogvlietse verenigingen? Stuur dan een mail naar: info@sportbedrijfrotterdam.nl met de tekst: “Ik wil graag dat er toch weer een horecavoorziening is/komt op doordeweekse avonden in de Campus voor de Hoogvlietse zaalsportverenigingen. Vrijwilligers, ouders van jeugdleden en sporters moeten gewoon een consumptie kunnen nuttigen voor, tijdens en na het sporten”.
De Hoogvlietse verenigingen gaan in gesprek met de gemeente om te kijken of er toch nog mogelijkheden zijn en/of er nog opties zijn om het tij te keren. Hoe meer steunbetuigingen richting het grote Rotterdam hoe duidelijker het wordt dat wij in Hoogvliet ook nog bestaan en ook nog graag op een plezierige manier willen sporten!
Op de foto: Al eerder werkten Nikantes en ETC succesvol samen voor de realisering van een elektronisch scorebord dat in november 2015 in gebruik was genomen.