Stem op Nikantes, Animo en Rijnmond Hoogvliet Sport

Nikantes roept alle leden op (ouders van jeugdleden) en iedereen die Nikantes een warm hart toedraagt en een Rabobankrekening heeft bij de Rabobank Rotterdam en ouder is dan 12 jaar om te stemmen op Rabo ClubSupport. Bedrijven met een Rabobankrekeningnummer kunnen ook stemmen met een unieke stemcode die zij toegemaild hebben gekregen van de Rabobank.

Stemmen kan van 5 tot en met 25 oktober. De uitslag wordt vanaf 2 november bekend gemaakt.

Nikantes spaart voor een duurzame overkapping tussen de kantine en het kunstgrasveld zodat de Jeu de Boulers en korfballers hier het hele jaar door voordeel aan hebben. Het kan ook van pas komen tijdens het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi en bij het jaarlijkse Botreep Beach Event. U kunt 5 stemmen uitbrengen op 3 verschillende clubs. Toevallig doen er ook 3 clubs uit Hoogvliet mee (in totaal zijn er 36 clubs en stichtingen die meedoen). Wij doen dan ook graag de suggestie om te stemmen op Nikantes voor de overkapping, op gymnastiekvereniging Animo uit Hoogvliet voor een Big Air Floor (een grote opblaasbare vierkant mat) en op voetbalvereniging Rijnmond Hoogvliet voor een duurzame stookketel.

U kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op kv Nikantes. U heeft dan nog 1 stem over voor Animo of voor Rijnmond Hoogvliet Sport.

De Rabobank Rotterdam verdeeld € 80.000,00 onder de 36 goede doelen die meedoen. Gemiddeld gaat dit om € 2.222,22 per club. Als er veel gestemd wordt op de 3 Hoogvlietse clubs, kan dit voor hen oplopen naar verwachting maximaal € 5.000,00. Help de Hoogvlietse clubs dus een stap vooruit te zetten in de verduurzaming van hun plannen van de verenigingsgebouwen en hun materiaal.

Stemmen kan door in te loggen in de Rabobank app of op de website van de Rabobank en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport. Of kijk op rabobank.nl/clubsupport. Alvast heel erg bedankt voor uw stem(men) op kv Nikantes, Animo en Rijnmond Hoogvliet Sport.

Groeten,

Enrico Stout

Secretaris kv Nikantes

06-10747638

enrico.stout@upcmail.nl

www.nikantes.nl

Wilt u dit bericht zoveel mogelijk delen en ook zelf verder verspreiden?