Politie komt ook Beachkorfballen bij Nikantes!

Op vrijdag 6 juli 2018 organiseert Korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes op de Botreep 10 in Hoogvliet een Bedrijven Beach Event op het Beachcourt. Inmiddels doen hier 12 Bedrijven teams (ook vriendenteams zijn welkom) aan mee. Zij gaan afwisselend Beachvoetballen, Beachvolleyballen en Beachkorfballen. Er doen Hoogvlietse bedrijven aan mee, maar ook bedrijven uit de regio en ook een paar vriendenteams. Hoogvlietse bedrijven die meedoen zijn: Scania Hoogvliet, Tweewieler De Gadering, Advocatenkantoor Delgado en Supermarkt Hoogvliet.

Inmiddels is de Bar Container gearriveerd op de Botreep en ook is het Beachterras volledig ingericht met gezellige picknickbanken, loungebanken met luxe kussens en 10 grote parasols.

De teams zijn welkom vanaf 17.00 uur en om 18.00 uur start het Beachtoernooi dat ongeveer 2 uur duurt. De teams worden voorzien van een hapje en een drankje. Er is gelegenheid om te netwerken met elkaar en natuurlijk is er een mooie Beachbokaal te winnen. Ook kunnen de teams zich nog even wagen aan de permanente Obstaclerun met diverse houten hindernissen die naast het Beachcourt is aangelegd.

Vanaf 20.00 uur is er een live optreden van een muziekband in de grote muziektent die op het grasveld staat. Partners en kinderen zijn van harte welkom want er zijn ook 4 luchtkussens aanwezig en natuurlijk ook gezellige Beachmuziek.

Op zaterdag 7 juli 2018 organiseert kv Nikantes een Beachkorfbaltoernooi voor de jeugd en de senioren. Het Beach Event staat ook open voor vriendenteams. Het Beachkorfbaltoernooi start om 13.30 uur. Op de zaterdag doen er inmiddels ruim 20 teams aan het toernooi mee. Op de zaterdag komt er zelfs een Politieteam Beachkorfballen bij Nikantes!

In de avond is er een BBQ en een live optreden van een zanger.

Je kunt nog steeds een team opgeven, zowel voor het Bedrijventoernooi op vrijdag 6 juli als voor het Beachkorfbaltoernooi op zaterdag 7 juli. De inschrijving is verlengd tot uiterlijk 01-07-2018. Voor meer informatie en opgeven ga je naar www.nikantes.nl