Op zoek naar een leuk (bedrijfs)uitje in 2019?

Ben je op zoek naar een leuk (bedrijfs)uitje in 2019? Zoek dan niet verder want je hebt em gevonden! Kv Nikantes organiseert op vrijdag 05-07-2019 een leuk Botreep Beach Event. Het is bedoeld voor bedrijven uit Hoogvliet en omgeving, verenigingen, stichtingen en bijvoorbeeld ook voor meesters en juffen van basisscholen en het voortgezet onderwijs. Iedereen is van harte welkom. Teams van collega’s, vrienden, familie etc strijden dan tegen elkaar om de felbegeerde Botreep Beach Bokaal 2019 te kunnen winnen. Vorig jaar won de Hoogvlietse OndernemersVereniging de eerste Botreep Beach Bokaal (14 deelnemende teams). Deelname per team kost slechts € 50.00. Je kunt dan afwisselend Beachvolleyballen, Beachvoetballen en Beachkorfballen. Een team bestaat uit 5 tot 8 personen. Mensen die niet zo sportief zijn, zijn ook geheel bij ons op hun plaats. Zij kunnen namelijk met elkaar Jeu de Boulen, dit is ook een leuke sport om te doen. En uiteraard kunnen zij hun collega’s aanmoedigen als deze bikkels strijden tegen een ander Beachteam.

Meesters en juffen van basisschool de Notenkraker uit Hoogvliet hebben inmiddels al 1 team opgegeven voor het Botreep Beach Event: de Nootjes. Hoe leuk zou het zijn om met meerdere meesters en juffen van scholen de strijd tegen elkaar aan te gaan op het Botreep Beach Event?
Klik hieronder op de link voor alle informatie over hoe aan te melden en ook een paar filmpjes van vorig jaar en een foto van de winnaars. Vrijwilligers van Nikantes zijn vanaf heden al gestart met alle voorbereidingen. Wij gaan er weer een groots Beach Event van maken. Aanmelden kan vanaf heden.

De Beachcommissie van Nikantes is druk bezig met alle voorbereidingen: Daphne Hekhuis, Chris van Dijk, Wesley Verbraak, Frans Bello, Jaco Meijboom en Enrico Stout

Klik hier op de link:
https://nikantes.nl/komen-jullie-ook-naar-het-botreep-beach-event-van-vrijdag-05-07-2019/