Op zoek naar een leuk Beach uitje met jouw korfbalvrienden?

Kom dan naar het Beachkorfbal toernooi van Nikantes uit Hoogvliet op zaterdag 01-07-2023. Op het Beachcourt van Nikantes kunnen maar liefst 8 Beachkorfbalvelden uit gelegd worden. Je kunt je aanmelden met E, D, C, B A, Senioren (breedte of wedstrijd) of G teams. Schrijf je dus snel in zodat je dit Event niet kunt missen! De eerste teams hebben zich al aangemeld.

Het programma is als volgt:
12.00 – 18.00 uur     Beachkorfbalwedstrijden
18.15 uur                   Prijsuitreiking
18.30 uur                   Muzikale afsluiting met zanger Andrew Dean
23.00 – 02.00 uur     Silent Disco

Kom je van ver? Dan kun je vrijdagavond al komen en blijven slapen met een zelf meegenomen tent. Vrijdagavond is er een Hoogvliets Event en gaan ook alvast de voetjes van de Beachvloer met een zanger en een Silent Disco! Zaterdagavond kun je ook blijven slapen en zondagochtend ruimen we dan alles op.

De kosten zijn € 25.00 per team.
Er is onbeperkt eten tussen 16.00-22.00 uur. Hiervoor moet je je wel vantevoren opgeven. De kosten zijn € 11.00 per persoon. Je krijgt een groen polsbandje zodat je lekker onbeperkt kunt snacken bij Romy’s Frietmobiel.
Teams opgeven en ook het aantal eters kan tot vrijdag 23-06-2023. Na aanmelding krijg je een tikkie om te betalen.
Klik hier om 1 of meerdere teams op te geven, het aantal eters of om meer informatie te lezen

Scheidsrechters van buitenaf zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via het onderstaande formulier
Aanmelden scheidsrechter beachkorfbal-toernooi (google.com)

Kijk hieronder voor een impressie van het Botreep Beach Event 2022: