Nikantes wint € 8.332,00 voor Boulesdrome

Sportvereniging Nikantes uit Hoogvliet Rotterdam wint € 8.332,00 in SBS6-programma Echt Waar?!
Sportvereniging Nikantes uit Hoogvliet Rotterdam heeft in het televisieprogramma Echt Waar?! dat op zaterdag 05-10-2019 werd uitgezonden op SBS6 € 8.332,00 in de wacht gesleept voor haar vereniging. Er keken maar liefst 738.000 Nederlanders naar dit TV programma. Na een spannende strijd wist de vereniging die is aangesloten bij de VriendenLoterij € 8.332,00 van de totale prijzenpot van € 50.000,00 te claimen voor een boulesdrome. Dit is een overkapping van 1 van de 3 bestaande Jeu de Boules banen bij Nikantes.

Enrico Stout, secretaris van Nikantes: “Wij willen dolgraag een boulesdrome realiseren. Dat is een overkapping van één van onze jeu de boules-banen. Zodoende kan er gedurende het hele jaar met alle weersomstandigheden gespeeld worden. Geweldig dat dit nu gaat lukken.”

In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh.

In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij € 10.000,00 om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar.

Echt Waar?! is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma wordt wekelijks op zaterdag om 21.30 uur uitgezonden bij SBS6.

Structurele financiële steun vanuit de VriendenLoterij
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Wil jij ook meespelen in de Vriendenloterij en daarmee Nikantes steunen? Klik dan op deze link:
https://www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=135332

Fotobijschrift
Sportvereniging Nikantes uit Hoogvliet Rotterdam wint € 8.332,00 in televisieprogramma Echt Waar?!
Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder