Nikantes viert 20-jarige bestaan G-korfbal in Hoogvliet met ballonnenwedstrijd

Nikantes organiseert een ballonnenwedstrijd
Op zaterdag 21-09-2013 viert Nikantes het 20-jarige bestaan van het G-korfbal in Hoogvliet. Nikantes was 1 van de eerste verenigingen in Nederland die begon met het G-korfbal. Op deze speciale dag zal er dan ook een groots opgezet G-korfbal  toernooi plaatsvinden op de Botreep naast de normale reguliere competitiewedstrijden van jeugd en senioren.

Om de dag extra speciaal te maken is er om 11.00 uur een ballonnen wedstrijd op het Nikantes kunstgrasveld. Alle G-deelnemers, Nikantes jeugd en wijkbewoners kunnen dan een helium gevulde ballon oplaten met een wedstrijdkaartje. Iedereen kan hier aan meedoen. Welke ballon komt het verst? De winnaar krijgt zes gratis vrijkaartjes van diergaarde Blijdorp wat ter beschikking gesteld is door de Rabobank Hoogvliet.

Heel de dag is er een luchtkussen aanwezig op het Nikantes terrein en natuurlijk wordt er ook gezorgd voor de inwendige mens.

De finale wedstrijd van het G-korfbaltoernooi wordt gespeeld op het kunstgrasveld tussen de wedstrijden van Nikantes 1 en 2 in om 16.45 uur. Natuurlijk hopen we dat Nikantes zelf in de finale staat.

Op deze dag zal ook het nieuwe 5 jarige sponsorcontract getekend worden door Nikantes met bouw- en aannemingsbedrijf Meerbouw Rotterdam BV.

Nikantes organiseert een koffietafel
Op zondag 22-09-2013 om 10.00 uur zijn wijkbewoners en andere belangstellenden van harte uitgenodigd voor een koffietafel bij Nikantes. Onder het genot van een bakje koffie/thee met wat lekkers kunnen mensen dan een praatje met elkaar maken. Belangstellenden kunnen dan geheel vrijblijvend om 11.00 uur proberen te Jeu de Boulen als zij dat leuk vinden.

Dit bijzondere weekend wordt mogelijk gemaakt door Rabobank Hoogvliet, het Oranje Fonds, Rotterdam Sport Support, deelgemeente Hoogvliet en Nikantes.