Nikantes organiseert Botreep Beach Event vrijdagavond 30-06-2023

Op vrijdagavond 30-06-2023 organiseert de Hoogvlietse Korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes het jaarlijkse Botreep Beach Event. Teams van bedrijven, verenigingen, stichtingen en familie en vriendengroepen uit Hoogvliet en directe omgeving, gaan met elkaar de sportieve strijd aan op het grote Beachcourt van Nikantes. Op het Beachcourt zijn er 2 Beachvoetbalvelden, 2 Beachvolleybalvelden en 2 Beachkorfbalvelden. De teams gaan dan ook afwisselend tegen elkaar deze 3 sporten doen. Het sportcomplex Botreep 10 is open vanaf 17.30 uur. Vanaf 19.00 uur starten de Beachwedstrijden. Het duurt tot ongeveer 21.00 uur. Daarna is er de prijsuitreiking en is er ook live muziek van de zanger Toine Kremer. Vanaf ongeveer 23.00 uur is er een Silent Disco. De kosten zijn € 80,00 per team. Je krijgt dan etensbandjes voor 6 personen om onbeperkt te kunnen eten bij Romy’s Frietmobiel tussen 17.00-22.00 uur. Extra etensbandjes kun je vantevoren bijbestellen. Drankjes zijn voor eigen rekening. Wil jij ook gezellig meedoen met een team? Dat kan. Kijk dan voor meer informatie op www.nikantes.nl of klik op de onderstaande link:

Komen jullie ook naar het Botreep Beach Event van vrijdag 30-06-2023? – Sportvereniging Nikantes

Er zijn tot nu toe 13 aangemelde teams. Maximaal kunnen er 36 teams meedoen op het Beachcourt. De volgende teams zijn al ingeschreven: Mulder Boys, Estron Group, Uitvaartbloemist, Team Wijkraad Hoogvliet, De Bondt Grafimedia, Centrale Verkeersleiding RET, Applicatietechniek van der Wal, de Zandhappers, Los Gezelligitos, de Kater Club, de Harige Pieperpoezen, de Amigo’s en Nog 1tje dan.

Het Beachcourt is de komende zomerse weken elke donderdagavond (19.00-23.00 uur) en elke zondagmiddag (13.00-17.00 uur) open via Nikantes. Je bent van harte welkom om gratis met vrienden te komen beachen op het Beachcourt onder de voorwaarde dat je wel een drankje doet in de kantine van Nikantes en uiteraard de boel heel en schoon houdt.

Foto: Wendy Blauw

Tekst bij foto: Teams van bedrijven, verenigingen, stichtingen en familie en vriendengroepen uit Hoogvliet en directe omgeving beachen tegen elkaar tijdens het Botreep Beach Event in juli 2022