Nikantes heeft nieuwe voorzitter: Jaco Meijboom

Nikantes heeft sinds kort een nieuwe voorzitter die gekozen is op de Algemene Leden Vergadering en wel de 47-jarige voormalig in Hoogvliet wonende Jaco Meijboom. Hij speelt zelf sinds zijn 7e al het korfbalspelletje bij het toenmalige kv ’t Waterschip. Na een paar jaar niet gespeeld te hebben, is hij later gaan spelen voor Nikantes. “Nikantes is voor mij, naast sport en ontspanning, ook zeker een sociale uitlaatklep. Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan zijn of haar woonomgeving of gemeente. Ik vind het belangrijk dat een vereniging een stabiel en zichtbaar bestuur heeft, maar dat er ook iemand is die af en toe het grotere geheel in ogenschouw neemt en daar waar nodig mensen aanspoort of juist afremt, de “waarom” vraag stelt en de toegevoegde waarde benadrukt. Deze zaken worden soms in de waan van de dag vergeten en dit zal ik dan ook voor mijn rekening proberen te nemen in de komende jaren. Daarnaast zal ik mij voornamelijk gaan bezighouden met sponsoring activiteiten en in gesprek gaan met de gemeente en met het Sportbedrijf Rotterdam”, aldus de kersverse voorzitter van Nikantes.