Nikantes heeft nieuw DE koffiezet apparaat mede dankzij de Club van 50

Het zaalseizoen zit er weer op en we zijn weer gezellig op ons eigen terrein op het sportcomplex aan de Botreep. Er gaat toch niks boven een wedstrijd spelen op het eigen veld en gezellig een drankje doen langs de lijn.

Afgelopen maanden was het wat stil rond onze Club van 50, echter wij hebben niet helemaal stil gezeten. We hebben o.a. meegedaan met de speculaaspoppen aktie in December 2018, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het kamp. Daarnaast hebben we de allerkleinste jeugd “De Kangoeroes” voorzien van nieuwe (zachte) ballen en ander speelmateriaal en belijning. Ook hebben we geinvesteerd in een easy-up tent, welke we gebruiken bij diverse evenementen zoals het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi en het Beach Event, Daffy’s corner en de inmiddels georganiseerde sponsor middag aan het begin van het seizoen.

Onze meest recente bijdrage hebben we kunnen leveren aan het nieuwe koffieapparaat in de kantine, welke inmiddels in gebruik is genomen. Wil je een over heerlijk bakkie troost komen proeven bij Nel, kijk dan even in het wedstrijd programma op de site en kom een middagje supporten. Voor nu is iedereen weer op de hoogte van onze activiteiten en we hopen jullie allemaal snel te zien op het veld.

Groeten,

Jaco en Arthur

P.S. Volgend seizoen viert onze club van 50 haar 12,5 jarig bestaan……. Denk allemaal eens mee om iets leuks te organiseren. We horen jullie graag !!

Je bent al lid van de Club van 50 voor maar € 50.00 per jaar! Wil jij ook lid worden? Neem dan contact op met Jaco Meijboom of Arthur Bosch (korfballers kunnen ook Enrico benaderen en Jeu de Boulers kunnen zich melden bij Nel).