Nikantes gesloten tot en met zondag 31-05-2020

Sportcomplexen dienen gesloten te blijven tot en met dinsdag 28-04-2020. Op dinsdag 21-04-2020 besluit het kabinet of dit geheel of gedeeltelijk verlengd zal gaan worden.

Het KNKV roept alle korfbalverenigingen in Nederland op om de deuren gesloten te houden tot en met 31-05-2020. De 2e helft veldcompetitie is geheel komen te vervallen.

Het KNKV zal uiterlijk 6 april 2020 bekend maken hoe de rangschikking zal zijn met betrekking tot de zaal en verdere gevolgen voor de competitie bekend maken.

Nikantes heeft besloten om gehoor te geven aan de oproep van het KNKV om gesloten te blijven tot en met 31-05-2020.

Er zijn geen korfbal en Jeu de Boules activiteiten of nevenactiviteiten gedurende deze periode. Wij hopen weer open te kunnen gaan vanaf maandag 01-06-2020 (2e Pinksterdag). Dit is uiteraard afhankelijk van de verdere ontwikkelingen rondom het Corona virus.

De contributie verplichting van de leden blijft gewoon bestaan gedurende de periode dat wij gesloten zijn. Ook Nikantes heeft vaste lasten die door blijven lopen en zal deze moeten blijven betalen. Wij rekenen op een ieders clubgevoel om ons ook hier door heen te slepen met zijn allen.

Het bestuur is van plan om, mochten wij 01-06-2020 weer “de wei” in mogen gaan, om dan in de maand juni en juli weer korfbal en Jeu de Boules activiteiten op te gaan starten tot aan de zomervakantie. Wij denken dat mensen het dan wel weer leuk zullen vinden om activiteiten buiten en op het complex te komen gaan doen.

Uiteraard is het meest belangrijke: blijf gezond en let een beetje op elkaar.