Nikantes belt jou maandag 28-09-2020

Nikantes Belteam belt jouw maandagavond 28-09-2020 tussen 18.30-21.30 uur
Het Nikantes Belteam bestaat uit: Annemieke Jacobs, Marja de Klein, Chantal van Marion, Karel Stam, Jaco Meijboom, Anoep Chakawri, Annette de Graaf en Enrico Stout. Deze vrijwilligers gaan op deze maandagavond alle korfballers en Jeu de Boulers bellen met de vraag of je 1 lot zou willen nemen voor de Vriendenloterij. Bij deze actie mag je maximaal 2 loten per huishouden afsluiten. Wij bellen vanuit de kantine op de Botreep met het Nikantes Belteam en wij bellen met telefoons van de Vriendenloterij. Mogelijk komen wij dus binnen als: Onbekend.

Doel
Nikantes wil graag een overkapping gaan realiseren tussen de kantine en het kunstgrasveld. Het liefst iets van 12 bij 4 meter (Pergola overkapping van aluminium). Het moet zonwerend zijn, maar ook regenbestendig. Daarnaast moet het ook ingeklapt/opgerold kunnen worden zodat je ook nog lekker kunt genieten van het voorjaarszonnetje. Verlichting en/of terrasverwarming zijn allemaal ook opties waar over gedacht wordt, maar zal uiteraard afhangen van het totale budget wat we tzt hiervoor beschikbaar hebben. Uiteraard gaan we ook weer fondsen en subsidies hiervoor aanschrijven. Doel is het te realiseren in 2021. Zowel de korfbal als de Jeu de Boules kunnen hier profijt van hebben.

Samenwerkingsbijdrage Vriendenloterij
Doordat we deze Belactie doen, krijgen we een samenwerkingsbijdrage van de Vriendenloterij. Daarnaast is het doel om het aantal loten van de Vriendenloterij die voor Nikantes meespelen flink te verhogen. Momenteel spelen er 24 loten mee op naam van Nikantes. Doel is om het aantal loten op deze avond te verdubbelen naar 48.

Speel mee met 1 of 2 loten
Een lot in de Vriendenloterij kost € 14,00 per trekking (14 trekkingen per jaar).
Minimaal 40% van elk nieuw lot komt ten goede aan de overkapping.
Een lid dat een jaar lang meespeelt, levert ons ruim € 78,00 op voor de overkapping.
Zelf maak je kans op hele leuke (geld)prijzen.
Per huishouden kun je met maximaal 2 loten meespelen bij deze actie.
Als Nikantes veel nieuwe loten scoort, maken wij ook als vereniging kans op extra bijdragen van de Vriendenloterij.

Zeker weten dat we je gaan bellen?
Als je enthousiast bent over dit nieuwe plan en ons sowieso wil steunen met 1 of 2 loten, laat dit dan weten aan Enrico of aan Jaco. Wij zorgen er dan voor dat wij jou sowieso zullen gaan bellen op maandag 28-09-2020. We kunnen dan ook even checken of we je juiste telefoonnummer hebben.

Geen lid van Nikantes en toch graag meedoen?
Als je opa of oma, buurman of buurvrouw, ook graag een lot zou willen van de Vriendenloterij om mee te sparen voor de overkapping, kan dit natuurlijk ook. Geef dan de naam en het telefoonnummer door aan Enrico of aan Jaco en wij zorgen er dan voor dat jouw opa, oma, buurman of buurvrouw uiteraard ook gebeld wordt op maandag 28-09-2020.

Iedereen alvast heel erg bedankt voor de medewerking.