Nikantes behaalt 10e overwinning op rij

Op zaterdag 18-02-12 speelde Nikantes tegen het als 5e geplaatste Vlug & Vaardig uit Amsterdam. De wedstrijd werd gespeeld in het MFC. De Amsterdammers openden de wedstrijd met 0-1. Dit zou de opmars worden voor een gelijk opgaande 1e helft. De gasten speelden fysiek en de uit Hellevoetsluis afkomstige scheidsrechter liet veel toe. Met een ruststand van 9-8 kon men aan de thee. V&V wist eerder deze competitie SDO (nr2) te winnen en V&V probeerde uiteraard om tegen koploper Nikantes punten te verzamelen. In de 1e minuten van de 2e helft wist Nikantes weer goed de korf te vinden waardoor het uit kon lopen naar 12-8. De rest van de 2e helft was er steeds een verschil van 4 doelpunten en V&V kon verder niet veel meer brengen. De eindstand was 19-14. Het 19e Nikantes doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door Sandra van Dorth wat ook gelijk de 200e doelpunt van Nikantes in de zaalcompetitie was. De kampioenswedstrijd wordt gespeeld op 03-03-12: SDO – Nikantes. De wedstrijd vindt plaats in Hillegom en vangt aan om 14.20 uur. Het scoreverloop zal live via het Nikantes twitter account, te volgen zijn. Een gelijkspel tegen SDO is genoeg voor promotie naar de 3e klasse.