Nikantes 1 wint met 11-6 van Voltreffers

Nikantes 1 speelde op donderdag 17-10-2019 een competitiewedstrijd tegen de uit Oosterhout afkomstige Voltreffers. Ook Voltreffers is een vrij jonge ploeg waardoor het een leuke wedstrijd beloofde te gaan worden. De wedstrijd werd gefloten door een student, afkomstig van Paal Centraal die een goede wedstrijd floot. Nikantes kwam goed uit de startblokken en wist met rust uit te lopen naar 6-1. Ook in de 2e helft kon Nikantes de voorsprong goed behouden en bleef het ook regelmatig scoren waardoor de eindstand 11-6 prikte aan het einde van de wedstrijd. Nikantes speelt nog 2 thuiswedstrijden op het veld en wel op zaterdag 19-10-2019 tegen Seolto en op zaterdag 26-10-2019 tegen ZKV. Beide keren steeds om 15.30 uur op het sportcomplex Botreep 10.