Net Niet Nikantes

Op zaterdag 01-12-2012 speelde Nikantes thuis tegen het uit Zeist afkomstige RDZ (Recht Door Zee). De ploegen bleven behoorlijk dicht bij elkaar in de buurt en het was een spannende wedstrijd. De ruststand was 6-8. Aan het begin van de 2e helft liepen de tegenstanders uit naar 5 punten verschil maar Nikantes had nog behoorlijk veerkracht en wist in de laatste minuten terug te komen naar 13-15. De jongste deelnemer van de wedstrijd was de 18-jarige scheidsrechter Vinny Potter. Hij speelt zelf bij OZC A1 en zit in het talententeam voor aankomende scheidsrechterstalenten. Hij floot een gedegen wedstrijd zoals het hoort. Aankomende zaterdag 08-12-2012 spelen de Hoogvlieters tegen Ventura Sport uit Strijen.