Informatiebijeenkomst Boulesdrome Zondag 05-05-2019 om 11.00 uur

Op zondagochtend, 5 mei 2019 om 11.00 uur is er in de kantine van Nikantes een informatiebijeenkomst over de te realiseren BOULESDROME. Naar verwachting zal deze gebouwd gaan worden eind 2019 op de derde (achterste) bak van de huidige reeds bestaande 3 buitenbakken van Nikantes. Belangstellenden zijn van harte welkom. Om 11.00 uur staat de koffie klaar in de kantine van Nikantes.

Er zijn al heel wat toezeggingen van diverse fondsen zodat het nu aannemelijk wordt dat de Boulesdrome ook daadwerkelijk gerealiseerd kan gaan worden. Er zal inzage gegeven worden in de stand van zaken tot op heden.
Enrico Stout, Andre van Veelen, Jaco Meijboom en Peter Stout zullen uitleg geven en de bouwtekeningen van het nieuwe gebouw worden getoond en besproken. Er is nog geen definitieve keuze voor een gebouw. Het gaat er zondag voornamelijk om, om de leden te voorzien van de meest actuele informatie.

Ook zal een contributieverhoging aan de orde komen. Als het gebouw er eenmaal is, zal er toch ook toch ook verlichting in moeten en onderhoud aan gepleegd moeten worden en dat kan natuurlijk niet zonder 0,0 euro in kas. Er zijn natuurlijk ook jaarlijkse structurele kosten aan de Boulesdrome verbonden.

De heren zullen uitleg geven. We eindigen uiterlijk om 12.30 uur zodat er nog voldoende ruimte overblijft om in te schrijven voor het zondagmiddag boulen vanaf 13.00 uur. Iedereen kan dan gelijk blijven zodat we ‘’s middags de normale 3 potjes kunnen spelen.

We rekenen op een grote opkomst en….ook al regent het pijpenstelen de vergadering gaat in ieder geval gewoon door.

Tot a.s. zondag, groetjes Nel

PS De getoonde foto is bedoeld als voorbeeld. Het is een voorbeeld van de Boulesdrome zoals deze te zien is in Nieuwerkerk aan den IJssel.