Het laatste Nikantes Nieuws

Nikantes speelde zaterdag 13-03-2021 weer een gezellige thuisdag in de Campus en veel ploegen wonnen hun wedstrijd en zijn nog in strijd voor het zaalkampioenschap. Nikantes 1 speelt volgende week 20-03-2021 thuis in de Campus tegen Olympia 1 uit Spijkenisse in de strijd om het zaalkampioenschap. Nikantes F1 is de ploeg van de week en mag met de spelers oplopen. Uiteraard hopen wij dat er veel toeschouwers zijn en dat er na afloop een feestje gebouwd kan worden in onze eigen kantine in de Campus die we nu bijna een heel zaalseizoen tot onze beschikking hebben.

Het bovenstaande had zomaar een echte tekst kunnen zijn. Normaal gesproken zitten we rond deze periode aan het einde van de zaalperiode en maken de balans op voor onze nieuwe zaalkampioenen en hadden we het sportmateriaal en ook het kantinemateriaal weer verhuisd van de Campus naar de Botreep. En uiteraard hadden we een heel seizoen al profijt gehad van onze eigen kantine in de Campus.

De werkelijkheid is echter dat we nu een jaar te kampen hebben met de lockdown. We mogen blij zijn dat er buiten gesport mag worden. Helaas nog zonder publiek en zonder tegenstander. Het lijkt er ook op dat er geen 2e helft veldcompetitie zal zijn. Het KNKV zal denk ik nog de persco van 23-03-2021 afwachten, maar we moeten realistisch zijn. Een veldcompetitie starten op 17 april 2021 zal er waarschijnlijk niet inzitten. Wat en of er nog voor de zomer verder mogelijk is? We gaan het zien. Hopelijk kunnen we gewoon een nieuwe veldcompetitie starten in september 2021 en gewoon een zaalcompetitie in november 2021. Dat zou al een mooi vooruitzicht zijn.

Hieronder het laatste Nikantes Nieuws. Onze voorzitter Jaco Meijboom mijmert ook over de versoepelingen. Veel leesplezier en wellicht tot binnenkort op de Botreep.

Nikantes Tussendoortje 14-03-2021