Het laatste Nikantes Nieuws

We zijn weer een beetje begonnen. Dus ook weer een nieuwe Tussendoor met toch al divers nieuws: ga maar vast oefenen op het nemen van strafworpen, want vanaf het nieuwe seizoen moet degene die de strafworp meekrijgt, hem ook zelf nemen. Ook is iedereen uitgenodigd voor de opening van de Boulesdrome op vrijdag 28-08-2020. Ben je van plan om te komen, stuur dan wel even een mail naar enrico.stout@upcmail.nl zodat wij weten wie en hoeveel mensen er komen. Dit in verband met de Corona maatregelen. Ook kun je je nog opgeven voor de BBQ en de Silent Disco op zaterdag 29-08-2020 bij Wesley, maar wees wel snel om gegarandeerd te zijn van een eigen koptelefoon. In deze Tussendoor ook het meest actuele oefenwedstrijdschema van zaterdag 29-08-2020.

Oh, en aanstaande woensdag 19-08-2020 en woensdag 26-08-2020 kunnen kinderen van 4 tot 13 jaar korfballen bij Nikantes op het kunstgrasveld tijdens Zomerland Hoogvliet. Naomi en Daphne verzorgen een leuke Korfbal instuif dus kom gerust dan sowieso even langs en neem gerust ook iemand mee.

Ook lees je het laatste bericht over de overname van de kantine in de Campus door Nikantes vanaf het aankomende zaalseizoen.

Allemaal veel leesplezier en een goede week gewenst.

Klik hieronder voor het laatste Nikantes Nieuws:

Nikantes Tussendoortje 16-08-2020