Corona maatregelen op wedstrijddagen

Binnenkort starten we het seizoen met de oefenwedstrijden en een week later start de competitie al. Tijdens de wedstrijden bij Nikantes gelden de volgende richtlijnen.

Blijf thuis bij ziekte en verkoudheid! Houd altijd 1,5 meter onderlinge afstand buiten de velden (dus ook op de reservebank).

Ben je op vakantie geweest naar een risicogebied (oranje gebieden volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken), blijf dan minimaal 10 dagen na terugkomst thuis en kom niet naar de trainingen en wedstrijden! Dit geldt zowel voor spelers, coaches, scheidsrechters als publiek.

Voor en na de wedstrijd worden geen handen geschud met de tegenstanders.

In de kantine zijn we helaas ook gebonden aan strenge maatregelen. Alle leden en gasten in de kantine of op het terras moeten verplicht zitten op een stoel of staan in de rij bij de bar. Zorg uiteraard dat de rij niet te lang wordt. Wacht anders even buiten tot er ruimte is in de wachtrij. Daarnaast vragen we conform de landelijke richtlijnen alle leden en gasten om hun contactgegevens achter te laten zodat de GGD contact op kan nemen indien er onverhoopt een besmetting wordt geconstateerd. We vragen alle leden om de maatregelen in de gaten te houden en waar nodig anderen hierop te wijzen. Alleen samen zorgen we ervoor dat de kantine open kan blijven. Ook kan er een beperkt assortiment zijn omdat wij momenteel nu eenmaal leven in onzekere tijden en de kantine ook zomaar weer gesloten kan worden van overheidswege.

In de kleedkamer geldt een maximum van 6 personen (inclusief douches). Denk aan de andere leden en kleed je dus zo snel mogelijk om!

Bedankt voor jullie begrip, we rekenen op ieders medewerking.

Het bestuur