Botreep Beach Event Vrijdagavond 05-07-2019

The Sun is shining ? Hebben we er al een beetje zin in?
Over 2 maanden is het Botreep Beach Event.

Voor de vrijdagavond zijn er inmiddels officieel al 10 teams ingeschreven (bedrijventeams, familieteams, vriendenteams). We kunnen er vrij makkelijk 24 kwijt en we willen natuurlijk graag het aantal teams van vorig jaar (14) gaan overtreffen. Dus kijk eens of je met je bedrijf, familie, vrienden etc een team kan vormen van 5-8 man/vrouw om op de vrijdagavond te gaan Beachvolleyballen, Beachvoetballen en Beachkorfballen. Het kost slechts € 50.00 per team. Er is een grote stretchtent aanwezig en uiteraard gezellige Beachmuziek. Aanmelden voor de vrijdagavond kan via deze link:

Komen jullie ook naar het Botreep Beach Event van vrijdag 05-07-2019?

Voor de zaterdag zijn er inmiddels officieel 13 korfbalteams van buitenaf ingeschreven. Uiteraard doen ook onze eigen Nikantes ploegen mee, dan komen we al snel aan de 20 teams. We gaan ervan uit dat zo ongeveer vanaf de A mensen zelf hun teams samen zullen gaan stellen. Dit jaar is er de mogelijkheid om te blijven overnachten met een zelf meegenomen tentje. Ook kinderen mogen blijven slapen, echter dient er dan wel een ouder bij aanwezig te zijn.
Tzt zal er ook de mogelijkheid natuurlijk komen om je op te geven voor de BBQ die er ’s avonds is. Na de BBQ treedt er een geweldige band op en wel The Beats. De band is inmiddels vastgelegd.
Voor een impressie van de band kun je kijken op:

Aangezien het evenement buiten plaats vindt en we hopen op net zo’n mooi weer als vorig jaar, hebben we ook een Silent Disco geregeld waar gebruik gemaakt van kan worden tot maximaal 02.00 uur.

Zondagochtend kun je dan, na een lekker ontbijtje, uitgeslapen en al ? weer huiswaarts keren.

We hopen natuurlijk op heel veel deelnemers.
Het Beach Event staat open voor iedereen uit Hoogvliet en omgeving en is tot stand gekomen door middels van diverse fondsen, subsidies en sponsoring.
Nikantes heeft oa een Bewonersinitiatief van de gebiedscommissie Hoogvliet hiervoor toegekend gekregen.

Aanmelden voor het Beachkorfbaltoernooi op de zaterdag kan via deze link:

Geef je hier op voor het Fortuin Tuinen Beachkorfbal Toernooi van kv Nikantes uit Hoogvliet op zaterdag 06-07-2019