Geef je hier op voor het Beachkorfbal Toernooi van Nikantes uit Hoogvliet op zaterdag 06-07-2024

Informatie

Op zaterdag 06-07-2024 organiseert korfbalvereniging Nikantes uit Hoogvliet voor de zesde keer een Beachkorfbal Toernooi. Op het sportcomplex Botreep 10 van kv Nikantes is in 2017 een multifunctioneel permanent Beachcourt aangelegd van 55 bij 45 meter waar ruimte is voor maximaal 8 Beachkorfbalvelden. Kortom, ruimte genoeg voor een leuk en spetterend Beachkorfbaltoernooi voor jong en oud! Ook is er een gezellig ingericht betegeld Beachterras met picknicktafels en een Beach Bar aanwezig.

Geef je snel op. Vol = vol.

Je kunt je per team inschrijven voor het Nikantes Beachkorfbal Toernooi door het onderstaande formulier in te vullen. Als je nu nog niet weet of je gebruik wilt maken van het eten via de Foodtrucks, kun je dit ook later per mail doorgeven voor vrijdag 28-06-2024. Graag wel nu alvast je team(s) opgeven.

Komen jullie van ver? Je kunt ook vrijdagavond al komen en dan overnachten van vrijdag op zaterdag. Je kunt dan uitgerust aan het Beachkorfbaltoernooi beginnen. Daarnaast kun je ook van zaterdag op zondag blijven overnachten. Overnachten is gratis.

Hou er wel rekening mee dat als je met een tent komt, er maximaal 10 personen in 1 tent mogen in verband met de brandweervoorschriften. Kinderen onder de 18 jaar mogen ook overnachten onder begeleiding van een ouder. Zondagochtend ruimen we de boel op en kunnen we weer huiswaarts gaan.

Direct naast het Beachcourt is er sinds begin 2023 een professionele Hindernisbaan aanwezig. Het gebruik hiervan is geheel op eigen risico.


Programma

We beginnen in de ochtend om 12.00 uur met de wedstrijden voor de jeugd en senioren. De exacte starttijd is afhankelijk van het aantal teams die meedoen.

Er zijn meerdere Food Trucks aanwezig vanaf ongeveer 16.00 uur voor de deelnemers waar je lekker tijdens of na het beachen kunt eten (wel vantevoren voor opgeven en betalen). Er is friet, snacks, broodjes hamburger, kip wrap en sate met brood en diverse soorten poffertjes.

De korfbalbeachwedstrijden duren tot ongeveer 18.00 uur. Daarna is er om 18.15 uur de prijsuitreiking. Vanaf 18.30 uur is er een muzikale afsluiting op het beachterras of in de stretchtent bij slecht weer. Vanaf 23.00 uur is er ook een Silent Disco tot maximaal 01.00 uur.

Opgeven kan door het invullen van het onderstaande online inschrijfformulier.

Per opgegeven team dien je 1 scheidsrechter te regelen. Wedstrijden om te fluiten zullen op teamnaam worden aangewezen. Je dient zelf te zorgen voor een scheidsrechter.

Voor kinderen zijn er diverse leuke attracties aanwezig.


Kosten

De kosten zijn € 25.00 per team (de kosten voor het eten bij de Foodtrucks zijn niet inbegrepen).

Een team dient te bestaan uit ongeveer 6 personen.

Je hoeft geen lid te zijn van een korfbalvereniging om deel te nemen aan het Beachkorfbal Toernooi. Ook oud korfballers, of vriendenteams etc, kunnen meedoen aan het Event. Je moet je dan wel even opgeven met een zelf gekozen teamnaam.

De kosten voor het eten bij de Foodtrucks zijn € 15,00 per persoon. Je krijgt een polsbandje zodat je daar eten kunt halen vanaf ongeveer 16.00 uur tot 20.00 uur.

Als je je aanmeldt, graag gelijk aangeven of je wel of geen gebruik van de Foodtrucks wilt maken en voor hoeveel personen.

Wij sturen een betalingsverzoek naar je email adres dat je hebt opgegeven binnen 1 week na aanmelding. Je aanmelding is pas definitief zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Wil je jezelf opgeven als scheidsrechter? Gebruik dan het formulier voor scheidsrechters op deze pagina: https://forms.gle/rPesGAAn3eqekdtM8