Beachcourt klaar voor nieuw Beachseizoen

Vrijwilligers van handbalvereniging ETC, korfbal en Jeu de Boules vereniging Nikantes en volleybalvereniging YUM hebben niet stil gezeten tijdens de Coronaperiode en ervoor gezorgd dat het Beachcourt op het sportcomplex Botreep 10 weer geheel op orde is gebracht voor een nieuw Beachseizoen. Vanaf 1 juli mogen de kantines en de terrassen weer open waardoor het natuurlijk weer leuker en gezelliger wordt om te beachen op het Beachcourt.

Op het Beachcourt kun je Beachvolleyballen, Beachvoetballen, Beachhandballen en Beachkorfballen. Het biedt voor elk wat wils. De Hoogvlietse ondernemer RCH Accountants is sinds kort sponsor van de Stichting Beachsporten in Hoogvliet en heeft een mooie spandoek gekregen die prominent hangt op het Beachcourt. Hierdoor kan de Stichting ook in de komende jaren beheer en onderhoud aan het Beachcourt verrichten. Uiteraard zijn er meer sponsoren van harte welkom.

Het Beachcourt is in de zomermaanden open als ETC, Nikantes of YUM aanwezig is op de Botreep. Grote evenementen zijn dit jaar helaas niet mogelijk vanwege de Corona maatregelen. Wel is het plan om Zomerland Hoogvliet door te laten gaan op het Beachcourt. Aan het einde van de zomervakantie kunnen kinderen van de basisschoolleeftijd 2 weken lang sport, spel en fun evenementen doen op de Botreep. Meer informatie hierover volgt in een later stadium.