Komen jullie ook naar het Botreep Beach Event van vrijdag 05-07-2024?


 

Programma Botreep Beach Event vrijdag 05-07-2024
Zorg voor een team van minimaal 5 tot 8 personen bestaande uit collega’s, vrienden, familie of bekenden. Iedereen kan meedoen! Je wordt met je team ingedeeld en zult afwisselend Beachvoetballen, Beachkorfballen en Beachvolleyballen. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 28-06-2024.

17.30 uur Welkom
Vanaf 17.30 uur is het terrein open en ben je van harte welkom met je team.
Er is gezellige Beachmuziek en de Beach Bar bij het Beachcourt met gezellige picknicktafels en parasols is open.
Er zijn diverse Food Trucks aanwezig voor de inwendige mens.
Je kunt je melden bij het wedstrijd secretariaat.
Je hoort dan tegen welke andere teams je speelt.
Muntjes kunnen gekocht worden op het Beachcourt (alleen pinnen).
Deelnemers kunnen zich omkleden in de kleedkamers van Nikantes en na afloop kun je uiteraard nog douchen.
Bij slecht weer kan je toch droog zitten in de grote Stretchtent op het grasveld naast het Beachcourt.

19.00 uur Start
Start Botreep Beach Event op het beachcourt.
De wedstrijden duren ongeveer 10 minuten.

21.15 uur Prijsuitreiking met muzikale afsluiting
Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Er is gezellige muziek aanwezig en je kunt rustig chillen op het Beachcourt. We blijven open zolang het gezellig is! Komen jullie ook gezellig meedoen bij het Botreep Beach Event?

Kan je ook langskomen zonder deel te nemen aan de wedstrijden?
Ja dat kan. Uiteraard kan je ook gezellig langskomen om alleen te kijken en te netwerken. Ook partners en kinderen zijn van harte welkom om de ploegen aan te moedigen. Voor de kinderen is er ook een luchtkussen aanwezig.

De kosten zijn € 90,00 per team. Hierin is inbegrepen het eten voor 6 personen bij de Food Truck op het Beach Court.

Wil je voor meer personen eten bestellen, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt dit gelijk bij de aanmelding van je team opgeven. Of stuur later, maar voor 28-06-2024, nog een aparte mail over het aantal extra eters naar beachevent@nikantes.nl. Je betaalt dan € 15,00 per persoon extra.

Ook losse verkoop van etensbonnen is mogelijk, bijvoorbeeld voor toeschouwers. Stuur een mail voor vrijdag 28-06-2024 naar beachevent@nikantes.nl als je gegarandeerd wilt zijn om mee te kunnen eten. Losse verkoop van etensbonnen op de avond zelf is beperkt mogelijk. Dus wil je gegarandeerd zijn van eten, laat ons dit dan tijdig weten.

Teams kunnen samengesteld worden door bedrijven, verenigingen, stichtingen, instellingen of familie/vrienden groepen uit Hoogvliet en directe omgeving. Iedereen kan dus meedoen aan het Botreep Beach Event.

Teams inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 28-06-2024.

Wees snel. Vol = Vol.

Na opgave ontvang je van ons een betalingsverzoek op je emailadres of mobiele nummer dat je hebt opgegeven. Jullie deelname is pas officieel nadat wij de betaling ontvangen hebben. Als je liever betaalt op basis van een factuur is dat natuurlijk ook mogelijk geef dit dan bij je aanmelding even aan.

Teams die zich hebben opgegeven mogen gratis beachen op zondagmiddag, dinsdagavond, woensdagmiddag of donderdagavond ter voorbereiding op het Beach Event. Je kunt hiervoor contact opnemen met het onderstaande emailadres.

Direct naast het Beachcourt is er sinds begin 2023 een professionele Hindernisbaan aanwezig. Het gebruik hiervan is geheel op eigen risico.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar beachevent@nikantes.nl