Aanmelden voor het Fortuin Tuinen Beachkorfbaltoernooi kan nog tot 01-07-2019

Nikantes organiseert op zaterdag 06-07-2019 een groots Beachkorfbaltoernooi voor E, D, C, B, A en Senioren op het Beachcourt op het sportcomplex Botreep te Hoogvliet. We beginnen om 10.00 uur en het duurt tot ongeveer 16.00 uur. Uiteraard zijn er leuke side Events voor de jeugd. Op het Beachcourt is een gezellig ingericht Beachterras met picknicktafels en houten steiger banken en grote parasols. Na afloop is er een Barbecue. In de grote stretchtent treedt er in de avond ook een live band op en wel coverband The Beats. Voor een impressie van de band die Nikantes speciaal voor dit Beachkorfbaltoernooi heeft gestrikt, klik je hier: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=RjRtGCcai6o
Na afloop is er nog een DJ en ook een Silent Disco. Je kunt blijven slapen op het grasveld van Nikantes met een zelf meegenomen tentje (maximaal 10 personen mogen er in 1 tent).

Teams van Fortuna (Delft), Helios, HHV, ADO, Korbatjo en Nikantes zijn je al voor gegaan en hebben 1 of meerdere teams ingeschreven. Voor elke leeftijdscategorie is er al een poule maar we kunnen er nog minstens 20 teams wel kwijt.

Een team opgeven kan door te gaan naar de website www.nikantes.nl en te klikken op de button Fortuin Tuinen Beachkorfbal Toernooi 2019. Daar vind je ook alle informatie en foto’s en filmpjes van de editie van 2018. Je kunt ook klikken op de onderstaande link om rechtstreeks naar de pagina toe te gaan:

Geef je hier op voor het Fortuin Tuinen Beachkorfbal Toernooi van kv Nikantes uit Hoogvliet op zaterdag 06-07-2019