Geef je hier op voor het Fortuin Tuinen Beach Event van kv Nikantes uit Hoogvliet op zaterdag 07-07-2018

Op zaterdag 07-07-2018 organiseert korfbalvereniging Nikantes uit Hoogvliet voor de eerste keer het Fortuin Tuinen Beach Event. Op het sportcomplex Botreep 10 van kv Nikantes is in 2017 een multifunctioneel permanent Beachcourt aangelegd van 55 bij 45 meter waar 8 Beachkorfbalvelden uitgelegd kunnen worden. Kortom, ruimte genoeg voor een leuk en spetterend Beachkorfbaltoernooi voor jong en oud!

Het programma is als volgt:

09.30-13.00 uur voor B tot en met E teams

13.00-17.00 uur voor A en senioren

18.00-20.00 uur Barbeque

20.00-00.00 uur Feest op het Beachcourt met Live Zanger en een DJ

Opgeven kan door het invullen van het onderstaande online inschrijfformulier.

Per opgegeven team dien je 1 scheidsrechter te regelen. Wedstrijden om te fluiten zullen op teamnaam worden aangewezen. Je dient zelf te zorgen voor een scheidsrechter.

 

Kosten

De kosten voor E t/m B jeugd is € 15.00 per team (kosten BBQ niet inbegrepen).

De kosten voor A en Senioren is € 25.00 per team (kosten BBQ niet inbegrepen).

Bij de prijs inbegrepen zijn de kosten voor het feest ‘s avonds. Ook de kosten van een eventuele overnachting met een tentje op het grasveld alsmede een ontbijtje op de zondagochtend, zijn hierbij inbegrepen.

Een team dient te bestaan uit ongeveer 6 personen. Kom je alleen naar het feest ‘s avonds dan zijn de kosten € 5.00 per persoon.

Je hoeft geen lid te zijn van een korfbalvereniging om deel te nemen aan het Beach Event. Ook oud korfballers, of vriendenteams etc, kunnen meedoen aan het Event. Je moet je dan wel even opgeven met een zelf gekozen teamnaam.

De kosten voor de Barbecue zijn € 10.00 per persoon voor A en Senioren en € 7.50 voor B tot en met E leeftijd.

Geef je snel op. Vol = vol.

Als je je aanmeldt, graag gelijk aangeven of je wel of niet komt barbequen en met hoeveel personen.

Ook als je blijft overnachten, horen wij dit graag vantevoren in verband met het aantal plaatsen op het grasveld.

Wij sturen een Betalingsverzoek via whatsapp binnen 1 week na aanmelding. Je aanmelding is pas geldig zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Kv Nikantes organiseert dit Korfbal Beachtoernooi in samenwerking met de Stichting Beachsporten in Hoogvliet.

 

Het Fortuin Tuinen Beach Event is een NK Voorronde toernooi. Winnaars in het wedstrijdkorfbal plaatsen zich dan ook automatisch voor het NK Beachkorfbal dat plaatsvindt op zondag 19-08-2018 op het strand in Scheveningen. Winnaars moeten zich wel zelf opgeven voor het NK Beachkorfbal in Scheveningen.

 

Je kunt je per team inschrijven voor het Fortuin Tuinen Beach Korfbal Event door het onderstaande formulier in te vullen. Als je nu nog niet weet of je blijft Barbequen en/of blijft slapen in je eigen tent, kun je dit ook in een later stadium per mail doorgeven voor 1 juli 2018. Graag wel nu alvast je team(s) opgeven.