Komen jullie ook naar het Botreep Beach Event van vrijdag 03-07-2020?

Programma Botreep Beach Event vrijdag 03-07-2020

17.30 uur Welkom
Ontvangst met gezellige Beachmuziek door een live DJ en een welkomstdrankje op het Beachcourt.
Uitreiking wedstrijdinformatie en gelegenheid om nog iets te eten.
Muntjes kunnen gekocht worden op het Beachcourt. Deelnemers kunnen zich omkleden in de kleedkamers van Nikantes.

18.30 uur Start
Start Botreep Beach Event op het beachcourt.
De wedstrijden duren ongeveer 10 minuten.

21.00 uur Prijsuitreiking
Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Ook is er gezellige live muziek aanwezig en kun je rustig chillen op het Beachcourt. We blijven open zolang het gezellig is! Komen jullie ook gezellig meedoen bij het Botreep Beach Event?

Wat moet je doen?
Zorg voor een team van minimaal 5 tot 8 personen bestaande uit collega’s, vrienden, familie of bekenden. Iedereen kan meedoen!
Je wordt met je team ingedeeld en zult afwisselend Beachvoetballen, Beachkorfballen en Beachvolleyballen.

Kan je ook langskomen zonder deel te nemen aan de wedstrijden?
Ja dat kan. Uiteraard kan je ook gezellig langskomen om alleen te kijken en te netwerken. Ook partners en kinderen zijn van harte welkom om de ploegen aan te moedigen. Er zullen ook luchtkussens voor de kinderen aanwezig zijn.

Je kunt ook op eigen gelegenheid Jeu de Boulen op de grintbanen direct naast het Beachcourt. Hiervoor hoef je je niet vantevoren op te geven. Nikantes zorgt voor voldoende Jeu de Boules ballen.

De kosten zijn € 50.00 per team. Nikantes zorgt voor hapjes en je ontvangt een welkomstdrankje. De overige drankjes en eten zijn voor eigen rekening.

Het Botreep Beach Event gaat door bij minimaal 4 teams en maximaal 36 teams. Ook andere verenigingen, stichtingen, instellingen of groepen kunnen meedoen aan het Botreep Beach Event.

Wees snel. Vol = Vol.

Na opgave ontvang je van ons een betalingsverzoek op je emailadres dat je hebt opgegeven. Jullie deelname is pas officieel nadat wij de betaling ontvangen hebben. Als je liever betaalt op basis van een factuur is dat natuurlijk ook mogelijk.

Vul hieronder je gegevens in om 1 of meerdere teams op te geven.